Інтелектуальна гра “Слабка ланка”

Людина в XXI столітті, яка не буде вміти користуватися ЕОМ, буде подібна людині ХХ століття, не вміла ні читати, ні писати
М. В Глушков

 

 

В рамках Декади природничо — математичних наук 22 листопада 2017 року для учнів одинадцятих класів НВК “Ерудит” було проведено інтелектуальну гру “Слабка ланка”,

яку підготувала та провела вчитель інформатики Фединишинець Діана Сергіївна. Особливістю гри є видалення одного з учасників в кінці кожного ігрового раунду, яке відбувається голосуванням всіх гравців.

Гра складалась з 6 раундів та фіналу. Час кожного раунду лімітовано, лише час для роздумів над питаннями фіналу не обмежений. Перше питання першого раунду задавалось учню, чиє ім’я перше в за алфавітом, далі гімназисти відповідали по черзі. У кожному раунді можна було заробити 15 балів, будуючи ланцюжок вірних відповідей. В останньому раунді всі бали, зароблені учнями, збільшились вдвічі. 

 

Даний вид позакласної роботи сприяв розвитку здогадки та логічного мислення гімназистів, відкрив бачення з інформатики не лише як уроку, а й цікавої галузі, яке є не відємною частиною нашого життя!

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий